Askim Kommune belyser undergangstunnel med LED

SkjermbildeLedlight Group har levert en LED løsning til en 20 meters lang undergangstunnel i Askim Kommune. Undergangstunnelen er belyst med CrystalLed™ 24, som passer særlig godt til vei, parkering og fasade.

Ledlight Group har tidligere opplyst et stort antall kommunale bygg og anlegg – både utendørs og innendørs. Vi har levert LED løsninger innenfor en rekke områder som lysløyper, gate- og parklys, parkering, idrettshaller, innendørs fotball-baner, svømmehaller, tog perronger og kirker. Noen av våre fornøyde kunder er Tønsberg, Asker, Lørenskog, Horten, Re, Sande, Askim og Nøtterøy kommune.

Etterspørselen etter alternative belysingsløsninger er økende og mange kommuner velger å bytte til LED lys både i nybygg og ved restaurering og oppgradering. Ta kontakt med Jon-Henrik Svendsen for mer informasjon. Vi bistår med alt fra lysberegninger til ROI-analyser, som ser på innsparingsmulighetene og tilbakebetaling av investeringen. Vi kan også hjelpe med å sammenlikne et eksisterende anlegg med konvensjonell belysning mot LED.