LED lamper til nybygd TrioVing lager

Trioving lagerMange norske bedrifter ønsker å bidra til å sikre et bærekraftig miljø og etterspørselen etter alternative belysingsløsninger er derfor økende. TrioVing bestemte seg nylig for å satse på miljøvennlig og kostnads-effektiv LED belysning i sitt nybygde lagerområde i Ski Næringspark. Valget falt på CrystalLed™ lamper og flere hundre lamper er nå installert.

 

“LED lampene gir et jevnt og fint lys. De er også robuste og stabile. For eksempel, her om dagen dyttet en truck hardt bort i en lampe, men den sto like støtt og lyser fortsatt like godt. I et lager, hvor det er mye fart og bevegelse, passer CrystalLed™ svært godt”, sier Dag Atle Brest i Lyn Elektro, som har stått for installasjonene av lampene hos TrioVing.

 

LED lampene er levert med oppheng og hus som passer godt inn i lagerbygg, og er levert med DALI dimming som gjør det enkelt å styre lyset som ønsket.

 

“Vi ser en tydelig oppsving i etterspørselen av LED, særlig innenfor lagersegmentet. Vi er derfor stolte over å bli valgt som leverandør til TrioVing. Ved å bytte til LED tar TrioVing et fremtidsorientert perspektiv, som sikrer økonomisk og miljøvennlig drift i årene som kommer”, sier Shahzad Abid, administrerende direktør i Ledlight Group.