Sparer energi med LED-lys

Når treteknologiselskapet Kebony skulle bytte lys i sine produksjonslokaler og på parkeringsplassen var energismarte løsninger en prioritet. For å spare energi og sørge for en miljøbevisst tilnærming, var LED og CrystalLed™ armaturen det beste alternativet.

“Vi er veldig fornøyd med lysene, vi er faktisk så fornøyd at vi har bestilt flere. Det er bedre lys enn før, vi sparer energi og lampene gir ingen blending. Vi kan allerede nå også se at lampene har lengre levetid enn vanlig lyspærer/lysrør. Vi har derfor valgt CrystalLed™ lampene både ute på parkeringsplassen og til å lyse opp produksjonslokalene våre”, sier Robert Monsen, teknisksjef i Kebony Norge AS.

“Vi er opptatt av å levere energi- og kostnadseffektive løsninger, og vi er stolte over at et innovativt og verdensledende selskap innen miljøvennlig treproduksjon valgte Ledlight Group. CrystalLed™ inneholder ingen miljøskadelige komponenter, og produksjonsprosessen avgir ingen miljøskadelige utslipp. LED lampen er derfor et godt alternativ til tradisjonell belysning”, sier Shahzad Abid, CEO i Ledlight Group.

ledlys 018